Buikvet verbranden met sporten of een gezond voedingspatroon

Buikvet verbranden met sporten of een gezond voedingspatroon

Hoogstwaarschijnlijk een veel besproken onderwerp onder mensen die willen afvallen. Wat werkt nu beter? Kun je jouw gram halen in de gym, of doe je er beter aan te letten op wat je eet en drink bij buikvet verbranden? 

Geen van beide is fout, maar de een is net wat effectiever dan de ander. Iets wat je natuurlijk graag wil weten op het moment dat je van jouw te dikke buik af wilt komen.
 

Overgewicht is een groot probleem in Nederland

Het is geen geheim dat meer dan de helft van alle Nederlanders in mindere of meerdere mate te maken heeft met overgewicht. Buikvet kwijtraken speelt dan ook bij veel mensen rol in hun leven. Voor een deel van deze groep is het zelfs een probleem dat voor vele ongemakken zorgt. Niet alleen op het gebied van gezondheid, uiterlijk en mentaal …maar ook op sociale vlakken kan het een vervelend obstakel vormen waar van sommige dagelijks hinder ervaren. Tijd om het dan ook zo effectief mogelijk aan te pakken.
 

Wat is effectiever: sporten of je voeding aanpassen?

Overgewicht ontstaat bijna in alle gevallen doordat je teveel (verkeerde) dingen eet en drinkt, in te grote hoeveelheden. Je lichaam kan dit niet allemaal kwijt omdat het je verbruik overstijgt. Hierdoor zal je lichaam vet opslaan waaronder ook buikvet. Het antwoord op de vraag wat je moet veranderen, is dan ook in eerste instantie jouw voedingspatroon.

Hier behaal je de meeste resultaten mee!

Zou je graag gelijk starten met buikvet verbranden?
Dan hebben we hier een goede tip voor je:
https://degezondekeuze.nl/buikvet-verbranden/

Je vind hier een 15-tal tips waarmee je zo kunt starten en die er voor zorgen dat je klaar bent voor de zomer ;-)
 

Voeding is de belangrijkste factor voor buikvet kwijtraken

Voeding is prioriteit nummer 1 wanneer het aankomt op het kwijtraken van overtollig buikvet of het krijgen van een wasbordje. Het is voor ongeveer 70-80% verantwoordelijk voor je succes om af te vallen.
 

Sporten staat stipt op nummer 2 voor snel afvallen

Nu is het natuurlijk wel zo, dat sporten een enorm groot effect heeft op je gezondheid, kracht, conditie maar ook jouw vetverbranding. Het is dan ook wijs om naast gezond te eten en te drinken, ook meer te gaan sporten. Zo pak je alles aan om op de snelst mogelijk manier jouw buikvet te verbranden.
 

Buikvet verliezen doe je het beste met beide!

Je kunt het beste buikvet verbranden door beide te doen. Begrijp wel dat het een aantal weken tot maanden kan duren voor je echt resultaten gaat zien. Het is er ook niet in 1 dag allemaal aangekomen en zal dan ook niet binnen een paar dagen helemaal weg zijn. Gelukkig kun je wel veel sneller afvallen dan dat je bent aangekomen. Dit zal je alleen nog maar meer motiveren om het langer vol te houden.

Buikvet kwijtraken is 1 ding! Zorg er ook voor dat je bij het behalen van je streefgewicht, ook daarna een gezondere leefstijl volgt …waardoor de kwijtgeraakte kilo’s ook echt weg blijven en je vitaler door het leven gaat!